Afganistan Vizesi

Afganistan Vizesi

 AFGANİSTAN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

 

  • En az 6 ay geçerli pasaport 
    ( Pasaportunuzda en az iki adet boş vize sayfası bulunmalıdır.)
  • Kimlik Fotokopisi, Pasaport fotokopileri
  • 2 adet arka fonu beyaz vesikalık önden çekilmiş fotoğraf
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muafakatname
  • Ticari Ziyaretler için Davetiye, Kalınacak yer belli ise otel ve uçak rezervasyonları
  • Evli iseniz evlenme cüzdanı
  • Konsolosluk ödemeleri peşin olduğundan vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.

 

Ayrıca;

İŞVERENLER 

  • Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi 
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

 

ÇALIŞANLAR 

  • Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi 
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu 3 aylık ve SSK hizmet dökümü

 

EV HANIMLARI

  • Dilekçe (İngilizce)
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar